Aidot ja rohkeat – tee vaikuttajayhteistyöstä vaikuttavaa

Vaikuttajamarkkinointi on ollut asiakkaamme Fitbitin markkinointiviestintästrategian ytimessä jo vuosia. Haastajana Suomen vahvasti kilpaillulle markkinalle vuonna 2013 saapunut terveysteknologian pioneeri valitsi sen nopeasti tärkeimmäksi keinoksi kasvattaa maailmanlaajuista, kymmenien miljoonien sitoutuneiden käyttäjien yhteisöään. Aitoihin käyttäjäkokemuksiin ja kokemuksien jakamiseen perustuvalla näkyvyydellä on ollut suuri merkitys myös ansaitun näkyvyyden kannalta.

Lue lisää

Worldcom CI: Korona keskitti yritysjohdon kiinnostuksen osaajiin

Tulokset on koottu tiiviiseen videoon 

Helmikuussa julkaistu Worldcom Confidence Index (WCI)-raportti  kertoo, miten pandemia on muuttanut yritysjohdon kiinnostuksen kohteita ja luottamusta tulevaan. Henkilöstön osaamisen kehittäminen, uudelleenkoulutus ja osaavien työntekijöiden pysyvyys ovat nyt johtajien erityisen huomion kohteena. 

Lue lisää

Kasvata yrityksen ja asiantuntijoiden näkyvyyttä LinkedInin avulla

LinkedIn on yksi Suomen käytetyimmistä sosiaalisen median kanavista: suomalaiskäyttäjien määrä LinkedInissä on ylittänyt miljoonan, organisaatioista LinkedIniä käyttää yli 80 % ja B2B-organisaatioista jopa yli 90 %*. 

Lue lisää

Onnistunut optimointi parantaa verkkonäkyvyyttä

Monen sivuston liikenteestä valtaosa tulee hakukoneiden kautta.

Hakukoneoptimointi parantaa verkkosivun sijoitusta Googlen hakutuloksissa tiettyjä hakusanoja tai -lauseita käytettäessä. Tavoitteena on näin saada kävijä vierailemaan juuri toivotulla verkkosivustolla. 

Optimoinnin ytimen voi kiteyttää muutamaan kysymykseen: Miten sisältöni löytyisi paremmin? Miten se eroaa muista verkkosisällöistä? Nämä kysymykset voivat koskea yksittäistä verkkosivua tai kokonaista sivustoa, saittia.

Parempi hakukonenäkyvyys vaatii laadukkaan sisällön tekemistä ja samalla sitä, että rakennetaan sivusto ja...

Lue lisää
1

Viimeisimmät kirjoitukset

Avainsanat

kaikki