Millainen on viestinnän ja PR:n tulevaisuus?

Kokousvieraille tarjottiin opastettu kierros Unescon maailmanperintökohteessa Suomenlinnassa. Kuva: Lauri Kaivo-oja

Meditalla oli syyskuussa ilo isännöidä Worldcom EMEA Regional Meeting 2017 Suomessa. PR- ja viestintäkollegoiden kanssa vaihdettiin ajatuksia viestinnän tilasta, tulevaisuudesta ja trendeistä eri markkina-alueilla. Vaikka perusasiat pysyvät samoina, joka markkinalla on myös omat erityispiirteensä.

Lue lisää

Viestintä elää luottamuksesta – siksi etiikka

Yhteisömanagerien CMADFI-päivän osallistujajoukko pääsi viime tammikuussa jatkoilla kurkistamaan Tampereen Työväen Teatterin kulissien taakse ja seuraamaan Mielensäpahoittajan Suomen harjoituksia.  

Viestinnän, median ja markkinoinnin tehtävissä työskentelee yhä useamman alan ammattilaisia. Alat ovat lähentyneet ja limittyneet teknologian ja kulttuurin mukana samalla kun median ansaintamallit ovat menneet uusiksi.

Lue lisää

ICCOn Helsinki Declaration vaalii luottamusta viestintäalaan

Viestinnän etiikasta tai viestijöiden ja lobbareiden maineesta ei ole aikoihin puhuttu yhtä paljon kuin nyt – eikä vain Suomessa. Auktoriteettien kyseenalaistaminen ja vertais- ja vaikuttajaviestinnän merkityksen kasvu haastavat ammattiviestijöitä yhtä lailla meillä kuin maailmalla.

Helsinki Declaration esiteltiin kansainvälisille PR- ja viestintävaikuttajille ICCO Global Summit 2017 -tapahtumassa Finlandiatalossa lokakuun alussa. Esillä oli myös Australian kansallinen eettinen koodisto. Kuva: Tuija Soikkeli.

Lue lisää
1

Viimeisimmät kirjoitukset

Avainsanat

kaikki