Viestinnän etäarvioinnilla prioriteetit kuntoon

Viestintä on lohdullinen sektori, koska kukaan ei voi tehdä sitä täydellisesti. Viestinnän laatuun vaikuttavat käytettävissä olevat resurssit rahasta osaamiseen ja käytettävissä olevaan tuntimäärään. Silti välillä on syytä pysähtyä miettimään, miten yrityksen resurssit käytettäisiin parhaalla mahdollisella tavalla viestinnän näkökulmasta. Viestinnästä vastaavan henkilön onkin hyvä kysyä: Teenkö minä ja meidän organisaatiomme oikeita asioita?

Lue lisää

Vaikuttajamarkkinointi on jo strateginen valinta

Luottamus on vaikuttajamarkkinoinnin ja -viestinnän avainasia. Coxit-toimiston Magnus Brøyn Oslostasekä Oxenstierna & Partnersin Charlotte Becker ja Björn Mogensen Tukholmasta pohtivat viestintätoimialan tulevaisuutta Worlcom Public Relations Group EMEA-ryhmän kokouksessa Helsingissä.

”Elämme Pohjoismaissa jo uutta aikaa. Vaikuttajamarkkinointi on tärkeä osa markkinointia, ja se tulee vahvistumaan. Meillä on jo bloggareita, joilla on enemmän seuraajia kuin medioilla”, toteaa senior advisor Björn Mogensen tukholmalaisesta Oxenstierna & Partners -viestintätoimistosta.

Lue lisää
1

Viimeisimmät kirjoitukset

Avainsanat

kaikki