Näin tunnistat mediaa kiinnostavan uutisaiheen

Oletko joskus miettinyt, miksi joidenkin yritysten uutiset saavat niin usein palstatilaa mediassa? Onko kyse henkilökohtaisista toimittajasuhteista vai pelkästä hyvästä tuurista? Me kutsumme medianäkyvyyttä myös ansaituksi näkyvyydeksi, sillä sitä ei voi hankkia rahalla, kuten mainontaa. Toimituksissa uutisen julkaisupäätös tehdään riippumattomasti ja journalistisin perustein.

Millaisilla uutisilla medianäkyvyyttä voidaan sitten saada. Tässä muutama näkökulma.

Lue lisää

Viisi SEO-vinkkiä – Hakukoneoptimointi ei ole tekniikkaa vaan sisältöä

Hakukonenäkyvyys vaikuttaa paitsi sivujen löydettävyyteen myös maksettujen hakukampanjoiden tehokkuuteen ja hintaan. 

Otan yhden hakukoneoptimoinnin, kiitos. Onhan se valmis ensi viikolla?

Ensimmäinen virhe: Hakukoneoptimointi ei ole tekninen ratkaisu, vaan kyse on sisällöstä. Yleisin vastaus kysymykseen ”miksi sivumme ei löydy toimialan tärkeällä hakusanalla” on, että asiasta ei puhuta verkkosivuilla. Ainakaan asiasta ei puhuta sen oikealla nimellä, vaan juhannukseksi kesämökkiä vuokralle etsivälle tarjotaan komeammalta kuulostavaa huvilaa. Mutta kun mökin etsijä ei vain suostu...

Lue lisää

Viestinnän tulevaisuus 2019 – teknologia, sisällöt ja vuorovaikutus

Teknologian rooli viestinnässä, markkinoinnissa ja myynnissä kasvaa kaiken aikaa. Markkinointiautomaatio ja erilaiset seurantatyökalut ovat jo arkea tai ainakin yleistyvät nopeasti yrityskoosta riippumatta. Millä perusteella alustoja ja sovelluksia valitaan ja miten ne vaikuttavat viestinnän ammattilaisten työhön?

Vastauksia on haettu maailman PR-toimialan tilaa kartoittavassa raportissa  The Future of Technology in Communication (Teknologian tulevaisuus viestintäalalla).

Lue lisää
1

Viimeisimmät kirjoitukset

Avainsanat

kaikki