Worldcom Confidence Index: Energia-alan luottamus tulevaan kohentunut

Energia-alalla vahvistunut luottamus tulevaan on saanut vauhtia USA:n ja Kiinan sitoutumisesta hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.

Tuoreen Worldcom Confidence Indexin mukaan energia-alan yritysjohdon luottamus tulevaan on kohentunut toimialoista eniten. Huhtikuun raportin mukaan yritysjohto on keskimääräistä luottavaisempaa yleishyödyllisissä palveluissa, terveydenhuollossa, tietotekniikassa, teollisuudessa ja kiinteistöalalla. IT-sektorilla luottamus on laskenut huolimatta alan menestyksestä pandemian aikana. 

Lue lisää

Kansainvälinen viestintä vaatii osaavat ja luotettavat kumppanit

Kansainvälistä viestintää ja yhteistyötä parhaimmillaan: Worldcomin itsenäiset viestintätoimistoyrittäjät eri maista vaihtavat tietoa ja ajatuksia kaksi kertaa vuodessa. Pandemia-aikana yhteyksiä on pidetty yllä verkossa.

Kansainvälinen viestintä lisääntyy jatkuvasti. Miten löytää maailmalta osaavat ja luotettavat kumppanit varmistamaan liiketoiminnan tavoitteita viestinnän ja suhdetoiminnan keinoin? Kuinka valita kansainvälisistä viestintätoimistoketjuista omiin tavoitteisiin ja resursseihin parhaat palveluntarjoajat? 

Lue lisää

Yritysvastuu ja kestävä liiketoiminta ovat megatrendejä

Sidosryhmien odotukset elävät ajassa. Ympäristönsuojelua suosiva asenneilmapiiri vaikuttaa vahvistuneen pandemiakokemuksen seurauksena. Päästöjen vähentämisestä on muodostunut rahan liikkeitä ohjaava muutosajuri. 

Lue lisää
1

Viimeisimmät kirjoitukset

Avainsanat

kaikki