Puolimaratonilta työelämään

Tavoitteen saavuttaminen on iso asia

Huumorintajuinen ryhmä pitää puolimaratonille treenaavan motivaatiota yllä ja tuo iloa elämään.

 

Juoksin viikko sitten Jyväskylän Finlandia Marathonilla ensimmäisen puolikkaani. Olen aloittanut säännöllisen juoksemisen kuutisen vuotta sitten enkä vielä pari vuotta sitten olisi uskonut edes yrittäväni tätä. Pääsin 58-vuotiaana ensikertalaisena maaliin ehjin jaloin ajassa 2.28. Kiitollisin mielin mietin, mitä puolimaratonilta voi oppia ja soveltaa työelämään.

Lue lisää

Inwido Finland: henkilöstöviestintä auttaa menestymään

Henkilöstöviestintä tarjoaa tietoa, sitouttaa ja kehittää kilpailuetua

Medita on Inwido Finlandin viestintäkumppani. Toimiva henkilöstöviestintä on yrityksen onnistumisen tekijä. Kuva: Petteri Kivimäki

 

”Henkilöstöviestintä on meille yksi onnistumisen edellytyksistä. Sen avulla luomme henkilöstölle yhteistä tietoisuutta työhön liittyvissä olennaisissa asioissa, ymmärrystä yrityksen toiminnasta kokonaisuutena ja merkityksiä, jotka mahdollistavat sitoutumisen työhön”, toteaa Inwido Finlandin henkilöstöjohtaja Marko Kohvakka.

Lue lisää

LH Lift Laukaan Haapasuolta maailmanmarkkinoille

”Otimme yhteyttä Meditaan 40-vuotisjuhliemme tiimoilta, mutta yhteistyö laajeni pian. Medita ehdotti meille sellaisia keinoja tunnettuuden kasvattamiseen, joita emme olleet tulleet itse ajatelleeksi. Projekti jatkuu yhä, mutta tähän mennessä sovitut toimenpiteet on toteutettu nopeasti ja ammattitaidolla”, sanoo LH Liftin toimitusjohtaja Kari Piltonen. Medita on yhtiön ulkoinen viestintäosasto.

Lue lisää

Viestinnän auditointi antaa selkeät kehityskohteet ja mittarit

”Meille viestinnän auditointi antoi hyvän yleiskuvan, millä tasolla eri toiminta-alueilla ollaan ja mihin meidän tulisi erityisesti keskittyä toiminnan kehittämisessä. Löysimme selkeitä kehittämiskohteita, jotka otamme mukaan tulevan vuoden toimintasuunnitelmiin.

Lue lisää

Vastuullisuus on riskejä ja mahdollisuuksia: silmät auki johtoportaassa

Vastuullisuus rakentaa mainetta, mutta ei itsestään

Richard Wahlund luennoi Oxenstierna & Partners -viestintätoimiston 10-vuotisjuhlassa Tukholmassa syksyllä 2016.

Ajattele ennen kuin toimit. Kysy, tutki ja mittaa. Näin kannustaa professori Richard Wahlund yrityksiä vastuullisuuskysymyksissä. Hän on johtaa Tukholman kauppakorkeakoulun Talouden ja median psykologian keskusta ja luennoi elokuun lopulla Oxenstierna & Partners -viestintätoimiston 10-vuotisjuhlassa liike-elämän etiikasta ja riskeistä.

Lue lisää
1

Tilaa blogi

Viimeisimmät kirjoitukset