Automaahantuoja VV-Auto Group Oy on valinnut Medita Communication Oy:n viestintäpartnerikseen. Yhteistyösopimus Meditan skaalautuva viestintäosasto -palvelusta allekirjoitettiin vuoden vaihteessa.

VV-Auto ja viestintatoimisto Medita yhteistyohon
VV-Auton viestintäpäällikkö Riitta Karjalaisen (toinen oik.) seurassa Meditan Mika Särkijärvi (vas.), Tuija Soikkeli ja Tommi Pitenius sekä uusi Audi TT RS.

”Yhteistyö Medita Communicationin kanssa tukee liiketoimintaamme viestinnän saralla. Olemme Suomen suurin automaahantuoja ja haluamme panostaa yhä enemmän myös muuhun kuin perinteiseen tuoteviestintään. Yhteistyön kautta saamme lisäresursseja jokapäiväisiin viestintätarpeisiimme että pitkän linjan yritysviestintään,” kertoo VV-Auto Group Oy:n viestintäpäällikkö Riitta Karjalainen.

”VV-Auto sopii erittäin hyvin täydentämään palettiamme, sillä pystymme hyödyntämään osaamistamme, jota ajoneuvotiimillämme on kertynyt laajasta yhteistyöstä mm. Valtran ja Buster Boatsin kanssa”, toteaa Meditan osakas ja johtava viestintäkonsultti Mika Särkijärvi.

Kesko-konserniin kuuluva VV-Auto Group Oy toimii Volkswagen-, Audi-, SEAT- ja Porsche-henkilöautojen, Volkswagen-hyötyautojen sekä MAN-kuorma-autojen ja MAN- ja Neoplan-linja-autojen maahantuojana Suomessa.

Vuonna 1997 perustettu viestintätoimisto Medita toimii Helsingissä ja Jyväskylässä. Medita on osa kansainvälistä Worldcom PR Groupia, jolla on toimintaa 49 maassa. Medita on erikoistunut teknologia-alojen kuten teollisuuden, energian ja hyvinvointiteknolgian vaativiin sisältöihin ja viestinnän strategiseen suunnitteluun.

Kirjoittanut: Tuija Soikkeli
Julkaistu: 30.01.2017
Avainsanat: uutinen

Tilaa blogi

Viimeisimmät kirjoitukset

Avainsanat

kaikki