Worldcom PR Group EMEA in Helsinki Nov 2017

Worldcom PR Groupin EMEA-alueen vuotuinen kokoontuminen oli Helsingissä 2017.

Jokainen lukutaitoinen tietää, että ihmiskunnalla on viheliäisiä ongelmia ratkaistavana. Kuinka voimme taata perustarpeet, kuten energian, puhtaan veden, ruoan, terveydenhuollon ja lääkkeet maailman kasvavalle väestölle – samaan aikaan, kun ilmaston lämpeneminen lisää äärimmäisiä sääilmiöitä ja luontokatoa, joilla on arvaamattomia seurauksia?

Monimutkaisiin haasteisiin haetaan vastauksia monin tavoin sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Moni yrittää ymmärtää ja ratkaista niitä, osa taas ummistaa niiltä silmänsä. Kaikki me kuitenkin joudumme ne ennen pitkää kohtaamaan. Ratkaisuja etsivät kiivaasti niin tutkijat, eri alojen asiantuntijat ja taiteilijat kuin mediakin. Yritykset ja finanssimaailma ovat myös aidosti kiinnostuneita tulevaisuuden uhkista ja mahdollisuuksista. Mihin sijoittaa aikansa, energiansa ja rahansa lisätäkseen vaurautta ja vahvistaakseen hyvinvointia ja turvallisuutta?

Menestyksen perusedellytykset eivät ole jakautuneet tasaisesti. Mahdollisuudet vaihtelevat dramaattisesti riippuen siitä, minne olemme sattuneet syntymään. Valtataistelut ja jännitteet ovat osa tätä kaikkea. Epävakauden, -varmuuden, monimutkaisuuden ja -selitteisyyden VUCA-maailmassa meidän on vain elettävä elämäämme ja etsittävä sitä, mikä meistä on tärkeää ja arvokasta.

Viestinnän ammattilaisilla ei ole vastauksia kaikkiin vaikeisiin kysymyksiin, mutta yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa meillä on keskimääräistä paremmat valmiudet ymmärtää monimutkaisia ​​ilmiöitä, käsitellä tietoja ja arvioida tietolähteiden luotettavuutta. Ammattimainen viestintä ja markkinointi voivat vaikuttaa paljonkin siihen, mistä ihmiset puhuvat ja mille he voivat myös tehdä jotain.

Worldcom-yhteistyöllä vakauttava vaikutus

Pätevä tilannearvio edellyttää aina viestintää ja vuorovaikutusta. Ei ihme, että viestintätoimistojen palveluiden kysyntä on kasvanut nopeasti. Samasta syystä kokeneiden, motivoituneiden ja vastuullisten viestintäammattilaisten maailmanlaajuisella yhteistyöllä voi olla merkittävää vaikutusta.

Worldcom-kollegojen kumppanuus perustuu henkilökohtaisiin suhteisiin ja uskollisuuteen sekä ammatilliseen osaamiseen ja verkostoihin. Tämän korkealaatuisen maailmanlaajuisen yhteistyön ansiosta pieni, mutta kunnianhimoinen PR- ja saapuva markkinointitoimisto pienillä markkinoilla voi todella vaikuttaa. Meillä ja näillä kumppaneilla on kaikki syyt käyttää osaamistamme eettisesti kestävällä tavalla tuottamaan tuloksia asiakkaillemme.

Worldcom PR-ryhmän partnereina meillä on ison yhteinen tehtävä auttaa asiakkaitamme viestimään sidosryhmiensä kanssa yli kansallisten rajojen ja tuomaan lisäarvoa ja hyvinvointia monille. Yhdessä me, asiakkaamme ja aktiiviset kuluttajat, jotka äänestävät päivittäisillä valinnoillaan ja ostopäätöksillään, voimme jopa korvata joitakin demokraattisten järjestelmien puutteita.

Itse asiassa voimme jopa vakauttaa maailmaa yksinkertaisesti tekemällä tinkimättömästi sitä, mitä tekisimme joka tapauksessa omien sidosryhmiemme ja myös heidän sidosryhmiensä hyväksi. #WorldcomStrong

Kirjoittanut: Tiinu Wuolio
Julkaistu: 23.01.2021
Avainsanat: Worldcom, kansainvälistä viestintää, #worldcomstrong

Tilaa blogi

Viimeisimmät kirjoitukset

Avainsanat

kaikki