Tarkoitus - Kulttuuri - Innovaatio - Suhteet -  mitä vuosi tuo tullessaan viestintään?

Worldcom PR Groupin ennuste

2017. Mikä vuosi! Vuonna 2016 Worldcom PR Groupin asiantuntijat ennustivat, että siitä tulisi epävarmuuksien vuosi. Ja niin todella kävi.

Viestintätrendit-2018-Medita-Worldcom

Jatkuvilla muutoksilla oli valtava vaikutus ihmisiin, organisaatioihin ja kokonaisiin maihin. Merkittävimpinä ehkä nämä: Donald Trump astui virkaan USA:n presidentiks, Iso-Britannian eroprosessi EU:sta käynnistyi, laajamittaiset kiristysohjelmahyökkäykset vaikuttivat yli 150 maahan, mannertenvälisiä ohjuksia testattiin, elokuvatuottaja Harvey Weinsteinista Amerikassa alkunsa saanut skandaali ja selviytyneiden tarinat, sosiaalisen median mahti, joka nähtiin lähes kaikissa PR-kriiseissä.

Entä mitä vuosi 2018 tuo meille kaikille tullessaan? Meditan kansainvälinen yhteistyöorganisaatio Worldcom PR Group hyödyntää joka vuosi 2000 asiantuntijansa tietämystä ennakoidessaan ympäristöä, jonka sen asiakkaat kohtaavat tulevana vuonna.

Ole hyvä ja lataa tästä Viestintätrendit sekä Meditan vinkit vuodelle 2018!

Jos trendit herättivät kysymyksiä oman organisaatiosi viestinnän tarpeista ja mahdollisuuksista, varaa meiltä aika maksuttomalle viestinnän etäarvioinnille tai käy tekemässä viestinnän itsearviointi.

 

 

Kirjoittanut: Tea Lindroos
Julkaistu: 01.02.2018
Avainsanat: viestinnän kehittäminen, viestinnän johtaminen, viestinnän arviointi, viestintätrendit

Tilaa blogi

Viimeisimmät kirjoitukset

Avainsanat

kaikki