Medita-Sugarbay-toimistokuva.jpg

Medita muutti maaliskuussa mainostoimisto Reputationin perustamaan Sugar Bayn yritysyhteisöön Suomen Sokerin entisen pääkonttorin tiloissa Mannerheimintie 15, 2. krs.  Konsulttimme Tuija Soikkeli sai sinne huhtikuussa kaksi uutta työkaveria, kun Helsingin tiimissä aloittivat viestintäkonsultit Tea Lindroos ja Meditassa ennenkin työskennellyt Marja Keränen.

Marja Keränen

Marja Keränen työskenteli välillä viitisen vuotta Teknologiateollisuus ry:ssä ja Jyväskylän yliopistolla. Hän on koulutukseltaan FM ja on lisäksi opiskellut mm. kansainvälistä yritysviestintää ja innovaatiojournalismia. Meditassa Marja on aiemmin työskennellyt kymmenisen vuotta erityisesti teknologiateollisuuden ja terveydenhuollon tietojärjestelmien viestinnän asiantuntijana. Samat toimialat ovat edelleen keskeisiä hänen toimenkuvassaan. Lisäksi Marjalla on kokemusta vaikuttajamarkkinoinnista ja tiedeviestinnästä.

 

Tea Lindroos

Tea Lindroos on tehnyt pisimmän uransa pohjoismaisen tietoliikenneoperaattorin Suomen maayhtiössä työyhteisö- ja liiketoimintaviestinnän tehtävissä, mm. 7 vuotta viestintäpäällikkönä. Uusia näkökulmia yhä nopeammin muuttuvaan toimintaympäristöön ovat tuoneet myös projektit viestintäasiantuntijana hyvinvointi- ja yhdistystoiminnan parissa.

– Tavoitteeni on auttaa tekemään parempaa viestintää ja rakentamaan ratkaisuja edistävää vuorovaikutusta. Teknologia ja ihminen ovat parhaimmillaan mahtava työpari, Tea sanoo.

Kirjoittanut: Medita Communication
Julkaistu: 19.04.2017
Avainsanat: uutinen

Tilaa blogi

Viimeisimmät kirjoitukset

Avainsanat

kaikki