Finnboat: ammattimaisella viestinnällä lisää näkyvyyttä

Ammattimainen ja suunnitelmallinen ote viestintään

Yhteistyö Meditan kanssa on tuonut kaikkeen viestintäämme ammattimaisen ja suunnitelmallisen otteen ja voin lämpimästi suositella heitä viestinnän kokonaisvaltaiseen hoitamiseen”, kertoo Venealan keskusliitto Finnboatin toimitusjohtaja Jouko Huju

Finnboat ry:n toimitusjohtaja Jouko Huju Helsingin Uivassa Venenäyttelyssä elokuussa 2016 
Lue lisää

Inwido Finland: henkilöstöviestintä auttaa menestymään

Henkilöstöviestintä tarjoaa tietoa, sitouttaa ja kehittää kilpailuetua

Medita on Inwido Finlandin viestintäkumppani. Toimiva henkilöstöviestintä on yrityksen onnistumisen tekijä. Kuva: Petteri Kivimäki

 

”Henkilöstöviestintä on meille yksi onnistumisen edellytyksistä. Sen avulla luomme henkilöstölle yhteistä tietoisuutta työhön liittyvissä olennaisissa asioissa, ymmärrystä yrityksen toiminnasta kokonaisuutena ja merkityksiä, jotka mahdollistavat sitoutumisen työhön”, toteaa Inwido Finlandin henkilöstöjohtaja Marko Kohvakka.

Lue lisää

LH Lift Laukaan Haapasuolta maailmanmarkkinoille

”Otimme yhteyttä Meditaan 40-vuotisjuhliemme tiimoilta, mutta yhteistyö laajeni pian. Medita ehdotti meille sellaisia keinoja tunnettuuden kasvattamiseen, joita emme olleet tulleet itse ajatelleeksi. Projekti jatkuu yhä, mutta tähän mennessä sovitut toimenpiteet on toteutettu nopeasti ja ammattitaidolla”, sanoo LH Liftin toimitusjohtaja Kari Piltonen. Medita on yhtiön ulkoinen viestintäosasto.

Lue lisää

Viestinnän auditointi antaa selkeät kehityskohteet ja mittarit

”Meille viestinnän auditointi antoi hyvän yleiskuvan, millä tasolla eri toiminta-alueilla ollaan ja mihin meidän tulisi erityisesti keskittyä toiminnan kehittämisessä. Löysimme selkeitä kehittämiskohteita, jotka otamme mukaan tulevan vuoden toimintasuunnitelmiin.

Lue lisää

Asiakaslehti lujittaa asiakassuhdetta kustannustehokkaasti

Traktorinvalmistaja Valtran ja Meditan yhteistyönä on syntynyt Valtran kansainvälinen asiakaslehti Valtra Team jo yli kymmenen vuoden ajan. Yhteistyön laajuus on kasvanut vuosien varrella käännösversioiden koordinoinnista lehden toimittamiseen ja sisällöntuotantoon.

Lue lisää
1